Želite znati više o našim edukacijskim programima i fondovima EU? Pridružite nam se na danu otvorenih vrata!

Dan otvorenih vrata Učilišta EU PROJEKTI i besplatna predavanja o fondovima EU!

Učilište EU PROJEKTI, prvo hrvatsko učilište za fondove EU i projektni menadžment, poziva buduće polaznike i polaznice na Dan otvorenih vrata koji će se održati 2. veljače 2016. g. u trajanju 17:00 do 20:00 sati u prostorijama Almeria centra, Ulica grada Vukovara 284, Zagreb.

Cilj našeg druženja jest upoznati naše buduće polaznike i polaznice s programima Učilišta, kao i prilikama koje se nude iz fondova EU u financijskoj perspektivi 2014. – 2020. i to kroz posebna predavanja, razgovore s predavačima i dosadašnjim polaznicima koja će se održati prema sljedećem rasporedu:

 17:00 – 18:00 Uvod u Europske strukturne i investicijske (ESI) fondove
Predavačica: Ariana Vela, vlasnica Učilišta i jedna od najuspješnijih hrvatskih konzultantica za fondove EU
18:00 – 19:00 Najave najvažnijih natječaja iz ESI fondova za 2016. g.
Predavačica: Ivana Jurišić, voditeljica projekata u Obrtu za poslovno savjetovanje i ostale usluge EU PROJEKTI
19:00 – 20:00 Razgovori s dosadašnjim polaznicima i predavačima/cama, predstavljanje programa i metodologije rada

Tijekom predavanja, sudionici će dobiti uvid u prvu hrvatsku knjigu o pripremi i provedbi projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova pod nazivom „Menadžment ESI fondova – Priručnik o pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.“ autorice Ariane Vele u izdanju Školske knjige d.d.

Svi koji se odluče upisati u jedan od programa Učilišta EU PROJEKTI na upisnome roku u siječnju/veljači 2016. g. ostvarit će 10% popusta na ukupnu cijenu programa te će na poklon dobiti ovu vrijednu knjigu.

Sudjelovanje na Danu otvorenih vrata je besplatno, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice!

Ukoliko želite saznati više o Učilištu EU PROJEKTI, kliknite na ovu poveznicu ili pogledajte prezentaciju, a ukoliko vas zanima što su o nama rekli naši dosadašnji polaznici i polaznice, slijedite ovu poveznicu!

Veselimo se našem zajedničkom druženju!


Velika akcija Učilišta EU PROJEKTI!

Upišite program usavršavanja za voditelja pripreme i provedbe EU projekata uz mentorstvo Ariane Vele, jedne od najuspješnijih hrvatskih konzultantica za EU fondove, i njezinih suradnika i ostvarite 10% popusta!

Ovaj program je namijenjen širokoj populaciji građana koji žele naučiti pripremati i provoditi projekte financirane iz fondova EU (Europski strukturni i investicijski fondovi i programi Unije) prema pravilima za financijsku perspektivu 2014. – 2020. i koji žele steći konkretna i praktična znanja.

Svi polaznici programa dobivaju knjigu pod nazivom “Menadžment Europskih strukturnih i investicijskih fondova – Priručnik o pripremi i provedbi projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.”, autorice Ariane Vele.

Programi Učilišta verificirani su od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a svaki polaznik koji uspješno završi program dobit će uvjerenje koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Detaljne informacije o programu i načinu upisa saznajte na sljedećoj poveznici.

Kontaktirajte nas na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, putem internetske stranice www.uep.hr ili nas potražite na Facebooku pod nazivom Učilište EU PROJEKTI!

AVELANT

društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno i strateško savjetovanje

A: Almeria Centar (Uredski prostori D), Ulica grada Vukovara 284, Zagreb
T: + 385 1 5534 878
E: info@avelant.hr
Radno vrijeme: 9:00 – 17:00 sati