Održana radionica: „Revizija projekata financiranih iz fondova EU“

U sklopu Učilišta EU PROJEKTI, 11. srpnja 2016. godine, održali smo interaktivnu radionicu pod nazivom „Revizija projekata financiranih iz fondova EU“. Radionicu su vodile gđa. Martina Jaranović, partner u RSM Croatia d.o.o. gđa. te Maja Srnec, revizor u RSM Croatia d.o.o

Radionica je pomogla polaznicima da upoznaju proces revizije projekata financiranih iz bespovratnih sredstava EU. Tijekom radionice, polaznici su dobili uvid u konkretne dijelove revizorskog izvješća.

Teoretski dio radionice pratio je i praktični dio na kojem su polaznici na primjerima iz praske vježbali izračun troška plaće, obračun putnih troškova, javnu nabavu. Poseban naglasak stavljen je na najčešće pogreške iz prakse, kako bi se one izbjegle u budućnosti.

U nastavku pogledajte kako se našim polaznicima svidjela radionica!

“Predavačice su na detaljan, koristan i jednostavan način prezentirale temu. Pohvale objema!”
Dubravka Mirković, Razvojna agencija Brodsko-posavske županije

“Svoj posao radite kvalitetno s vjerom da mladi čovjek može, ako hoće, doći uz pomoć vas do informacija vezano za projekte-revizije”
Mirela Brechelmacher, Razvojna agencija Brodsko-posavske županije

“Visoko profesionalni i nadasve susretljivi edukacijski tim odgovarao je tečno i detaljno na sva postavljena pitanja, tako da sam izrazito zadovoljna razinom i provedbom radionice. Hvala!”
Irena Hodžić, Centar za građansku hrabrost

AVELANT

društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno i strateško savjetovanje

A: Almeria Centar (Uredski prostori D), Ulica grada Vukovara 284, Zagreb
T: + 385 1 5534 878
E: info@avelant.hr
Radno vrijeme: 9:00 – 17:00 sati