Održana završna konferencija i Božićni domjenak

SASA0222xsDana 20. prosinca 2016. smo u organizaciji tvrtke EU PROJEKTI i Učilišta EU PROJEKTI – ustanove za obrazovanje odraslih održali završnu konferenciju u sklopu koje smo pripremili i prigodni Božićni domjenak. Taj svečani događaj smo iskoristili za dodjelu diploma polaznicama i polaznicima Učilišta EU PROJEKTI. Uz diplomante i izlagače, konferenciji su prisustvovali naši dragi klijenti, suradnici i prijatelji.

Kao i svake godine, sudionike konferencije smo počastili novim i zanimljivim temama. Glavna tema konferencije je stavila naglasak na pripremu i provedbu infrastrukturnih i velikih projekata financiranih iz fondova EU. Gđa. Ivana Rukavina Halilagić, konzultantica i g. Vitomir Vela, mlađi voditelj projekata u tvrtki EU PROJEKTI predstavili su mogućnosti financiranja infrastrukturnih projekata iz ESI fondova, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. i Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020.

Vlasnica tvrtke EU PROJEKTI i osnivačica Učilišta EU PROJEKTI, gđa. Ariana Vela, potom je nazočnima predstavila probleme s kojima se susreću infrastrukturni projekti financirani iz ESI fondova te dala preporuke za otklanjanje istih i uspješnu pripremu i provedbu projekata. Također, gđa Vela je predstavila novi program obrazovanja u sklopu Učilišta EU PROJEKTI – ,,Voditelj pripreme i provedbe infrastrukturnih i velikih projekata“ čiji je početak najavila za veljaču 2017. godine.

Nakon zanimljivih izlaganja uslijedila je svečana dodjela diploma još jednoj generaciji diplomanata programa usavršavanja za voditelja pripreme i provedbe EU projekata u Učilištu EU PROJEKTI. Uz vlasnicu i ravnatelja Učilišta EU projekti  g. Matiju Grofelnika, diplome su dijelili i uvaženi gosti konferencije: g. Mijo Leko, voditelj službe za provedbu međunarodnih projekata u Ministarstvu poljoprivrede – Uprave za vodno gospodarstvo, g. Petar Šimić,  posebni savjetnik ministra rada i mirovinskog sustava te g. Marijo Klement, pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture i direktor Uprave za fondove EU pri Ministarstvu, a cijeli je događaj moderirala predavačica i članica tima EU PROJEKTI gđa. Irena Slunjski.

Druženje se u ugodnoj atmosferi nastavilo uz prigodni domjenak.

Zahvaljujemo svima koji sudjelovali na konferenciji te time uveličali naš događaj!

AVELANT

društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno i strateško savjetovanje

A: Almeria Centar (Uredski prostori D), Ulica grada Vukovara 284, Zagreb
T: + 385 1 5534 878
E: info@avelant.hr
Radno vrijeme: 9:00 – 17:00 sati