Ako imate ideju za projekt ili za investiciju, ali ne znate kako ostvariti sufinanciranje iz EU ili nacionalnih izvora, nudimo vam nekoliko usluga na temelju kojih ćete moći donijeti odluke o razvoju vaših ideja.

  • Analizom mogućnosti na temelju vaše projektne ideje obavijestit ćemo vas o mogućim modelima sufinanciranja vašega projekta, pri čemu obuhvaćamo analizu Europskih strukturnih i investicijskih fondova, programa Unije te nacionalnih izvora financiranja.
  • Uslugom tražilice ćemo pretražiti otvorene ili planirane natječaje na kojima potencijalno možete ostvariti sufinanciranje za svoju investiciju. Redovno ćemo vam dostavljati sve natječaje komplementarne s vašim poslovanjem.
  • Kada identificiramo konkretan poziv na dostavu projektnih prijedloga, za vas ćemo napraviti provjeru prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti i troškova, odnosno, simulaciju bodovanja vašega projekta. Na taj način ćete saznati je li ulaganje u izradu projektne dokumentacije dobra poslovna odluka.

Usluga tražilice je namijenjena širokom spektru organizacija iz svih sektora koji žele pronaći odgovarajući natječaj na koji bi prijavili svoje projekte, a posebice:

  • Malim, srednjim i velikim poduzećima koja planiraju pripremati projekte u budućnosti;
  • Jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i tvrtkama u njihovom vlasništvu;
  • Potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije;
  • Krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije; te
  • Udrugama, medijima i drugim zainteresiranim organizacijama.

NAŠ PRVI KONTAKT…

Uspješni su projekti oni koje planirate na vrijeme. Neki od naših najuspješnijih klijenata su suradnju s nama započeli kroz uslugu tražilice, odabirući povoljan trenutak za svoju investiciju.

KAKO VAM USLUGA TRAŽILICE MOŽE POMOĆI U POSLOVANJU?

Prednosti je mnogo, a za vas smo izdvojili njih nekoliko: Svakodnevno pretraživanje natječaja prema potrebama klijenta; Kontinuirana briga o projektnim potrebama klijenta; Stručna pomoć prilikom identifikacije strateških projekata; Dostava pojašnjenja iz pojedinog natječaja i savjetovanje klijenta; Stručna pomoć prilikom donošenja odluke o prijavi na natječaj; Ne postoji mogućnost da ne budete informirani o natječaju koji vam je važan.

KLIJENTI KOJI SU KORISTILI NAŠU USLUGU TRAŽILICE:

"MIKRONIS d.o.o."

− Mikronis zauzima vodeće mjesto na području prodaje računala i opreme u Hrvatskoj.

"JADRANKA GRUPA"

− Jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj.

"HENDAL d.o.o."

− Hendal je vodeća nezavisna istraživačka agencija.

Želite koristiti uslugu tražilice?

Javite nam se putem e-maila na info@avelant.hr, a mi ćemo vam poslati detalje o našim uslugama te ćemo započeti s praćenjem prilika koje mogu doprinijeti vašem poslovanju!